Over ons

Bij ons staat ú centraal. Uw verhaal. Uw frustratie. Uw zorgen. Door onze jarenlange ervaring in het voeren van procedures tegen de overheid weten wij hoe moeilijk de overheid het burgers, u, kan maken en hoeveel stress en misschien wel angst of boosheid dat bij u kan veroorzaken. Daarom luisteren we altijd eerst goed naar uw verhaal. Wat wilt u bereiken? Wat zijn uw (moeilijke) omstandigheden? Waar bent u bang voor? Wanneer is voor u de zaak geslaagd? Vervolgens vertalen wij uw unieke verhaal met alle juridische mogelijkheden die aan ons ter beschikking staan naar processtukken die de overheid of de rechter kunnen overtuigen. 

Wij zijn daarbij pas tevreden wanneer u zich door het gehele proces heen “gehoord en gezien” heeft gevoeld. Dat wij daarbij beschikken over up to date juridische kennis, een vaardige pen en u gevraagd en ongevraagd op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in uw zaak, dat spreekt voor zich.

Wij werken nauw samen met ketenpartners, waaronder welzijnsorganisaties, GGZ-instellingen, Bureaus Sociaal Raadslieden, het Algemeen Maatschappelijk Werk (AMW) migrantenorganisaties, ouderenorganisaties, school- en studentenorganisaties, vrouwenverenigingen, belangenverenigingen, islamitische- en kerkelijke organisaties en met elke andere organisatie die het welzijn van burgers beoogt te verbeteren. Goede begeleiding en advisering bij juridische problemen hebben vaak een positief effect op dit welzijn en kan onze ketenpartners veel extra werk en zorg uit handen nemen.

Ook voor de overheid zijn wij hét aanspreekpunt. Door onze jarenlange ervaring in werken met mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, meer in het bijzonder kwetsbare vrouwen met een migratieachtergrond, kunnen wij bij uitstek de brug slaan tussen de burgers uit deze minderheidsgroepen en de wereld van de regels en “bureaucratie”. Er is veel verborgen potentie. Wij helpen de overheid graag om die potentie ten volle aan te boren en daarmee veel kosten te besparen.

Wij voeren door het gehele land bezwaar- en beroepsprocedures, en komen in voorkomende gevallen ook naar u toe, indien de reisafstand voor u een te grote drempel oplevert.

In voorkomende gevallen maken wij hierbij ook gebruik van de moderne communicatiemiddelen, zoals een videoconferentie. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

ons team

staat voor u klaar

mevr. mr. B. (Bahar) Manawi

Bahar is haar carrière begonnen als advocaat-belastingkundige, waarbij zij de overheid als ´machtig´ heeft leren kennen. Met haar toegewijde en persoonlijke begeleiding helpt zij u om in een meer juridisch gelijke positie met de overheid te komen. Bahar heeft in het bijzonder oog voor de positie van kwetsbare vrouwen met een migratieachtergrond. Bahar spreekt tevens Dari/Farsi.

mr. W.N. (Willem) van der Voet

Willem heeft als advocaat jarenlange ervaring in het voeren van procedures tegen de overheid. Hij begrijpt daardoor als geen ander hoe oneerlijk en moeilijk u die procedures kunt ervaren. Stap voor stap bouwt hij samen met u uw zaak op, zodat alle juridische kansen die er binnen uw zaak zijn optimaal worden benut. Omdat Willem ook mediator is, is hij extra getraind in het "goed luisteren". Goed luisteren gaat aan elke (juridische) oplossing vooraf. Uw verhaal staat voorop. Onder de persoonlijke en voortvarende begeleiding van Willem kunt u uw procedure tegen de overheid met vertrouwen tegemoet zien.